Одна з правлячих партій Німеччини закликала розібрати "Північний потік-2"

Одна з правлячих партій Німеччини закликала розібрати "Північний потік-2"

Парламентська фракція "Вільних демократів" - одного з трьох членів правлячої "світлофорної коаліції" - закликала розібрати так і не запущений російський газопровід "Північний потік-2". Повідомляє Spiegel.

Ми вимагаємо демонтувати "Північний потік-2" та якнайшвидше розробити концепцію юридичного, технічного і правового захисту, - йдеться у документі-позиції, схваленому на зустрічі у Бремені.

"Вільні демократи" наголошують, що "Північний потік" від початку був геополітичним проєктом, спрямованим на ізоляцію України, та у підсумку нашкодив і Німеччині.

Партія закликає до розширення санкцій проти керівництва рф та видворення з країни родичів підсанкційних росіян, які мають візи і право на проживання у Німеччині. 

Вони також зауважують, що якщо окремі країни, у тому числі кандидати у члени ЄС, не поспішають приєднуватись до санкцій, допомагають рф обходити їх чи навіть постачають росії зброю, за це мають бути наслідки. 

Нагадаємо, що "Україна готова швидко стати членом ЄС, "за дві ночі" - Кулеба.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
11 російських десантних кораблів вийшли в море і шукають пригод, – Арестович 11 російських десантних кораблів вийшли в море і шукають пригод, – Арестович
З території окупованому Криму на підконтрольні Україні землі йде невеликий резерв окупантів. Крім того, в море вийшли 11 російських десантних кораблів.
Вияв підтримки: Німеччина не скорочуватиме штат посольства в Україні Вияв підтримки: Німеччина не скорочуватиме штат посольства в Україні
Федеральний уряд Німеччини працює  над найшвидшим виділенням Україні кредиту розміром 150 млн євро.
Loading...
Load next