"Тільки терористи приймають терористів": Лавров зустрівся з лідером терористичного руху ХАМАС

"Тільки терористи приймають терористів": Лавров зустрівся з лідером терористичного руху ХАМАС

Глава МЗС рф лавров зустрівся з лідером палестинського терористичного руху ХАМАС Ісмаїлом Ханієм у москві для "обговорення взаємних зв'язків".

Посольство України в Ізраїлі відреагувало на це заявою:

Лише країна, яка вбиває тисячі дітей, жінок і чоловіків під приводом "звільнення своїх громадян", може прийняти у себе лідера терористичної організації першого рангу.

Дипломати також наголосили, що світ не повинен сидіти склавши руки та спостерігати за цим безумством з боку, настав час почати діяти, а не просто говорити.

Зауважимо, напередодні у Британії запропонували визнати партію "єдина росія" терористичною організацією.

Про це заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту Ліам Бірн після візиту до Києва.

Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення "єдиної росії" терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, "Хезболли" або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи та сильніші гарантії для експорту зерна, наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем, – зазначив британський політик.

Нагадаємо, Кремль вербує вояк з Далекого Сходу, бо ті краще переносять холоди – ГУР.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Лавров заявив, що постачання зброї бойовикам не закінчиться, поки Україна "не виконає" мінські домовленості Лавров заявив, що постачання зброї бойовикам не закінчиться, поки Україна "не виконає" мінські домовленості
У Кремлі цинічно вважають себе "прихильниками повного виконання" мінських домовленостей.
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
"Лавров відмовив Україні у праві на суверенітет", — нахабна заява глави МЗС РФ "Лавров відмовив Україні у праві на суверенітет", — нахабна заява глави МЗС РФ
Україна начебто "не представляє увесь свій народ" з 2014 року.
Loading...
Load next