Кремль вербує вояк з Далекого Сходу, бо ті краще переносять холоди – ГУР

Кремль вербує вояк з Далекого Сходу, бо ті краще переносять холоди – ГУР

Ще одна ротація росіян складатиметься в основному з жителів Далекого Сходу рф та Камчатки, оскільки ті краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективніші в зимовий період. Повідомляє ГУР.

Розвідка пояснює, що ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту.

В української розвідки є інформація, що кремлівським вербувальникам вдалося привабити частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат.

Втім, цей особовий склад "має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знають про реальний стан справ бойових дій в Україні".

Тим часом у рф оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який знаходиться в Україні.

Нагадаємо, що Україна звільнила більше територій за декілька днів, ніж росія захопила з квітня – ISW.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next