Росіянина, який образив українок на пляжі в Естонії, позбавили посвідки на постійне проживання (відео)

Росіянина, який образив українок на пляжі в Естонії, позбавили посвідки на постійне проживання (відео)

Росіянина, який на пляжі Пірита в Таллінні ображав українських біженок через українську мову, позбавили постійного посвідку на проживання. Повідомляє видання Delfi.

Конфлікт між місцевим росіянином та українськими дівчатами стався у липні. На відео, виставленому в мережу однієї з потерпілих, видно, як чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ображає дівчат, висловлюючись нецензурно.

За словами потерпілих, суть конфлікту полягала в тому, що чоловік вимагав від них говорити «нормально», тобто російською мовою. Він пояснив свої грубі слова тим, що жінки його провокували, образивши його рідну мову.

Після цього поліція порушила справу за статтею щодо порушення громадського порядку. У результаті в чоловіка анулювали постійну посвідку на проживання. Винуватець конфлікту народився в Естонії і має російське громадянство.

Нагадаємо, що суд продовжив арешт Медведчуку до 14 листопада.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Спалився" на слові паляниця: на Рівненщині затримали росіянина з вибухівкою (фото) "Спалився" на слові паляниця: на Рівненщині затримали росіянина з вибухівкою (фото)
Небайдужі люди повідомили поліції про підозрілого чоловіка.
Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка
Підлітки віком від 12 до 15 років запросили хлопця до будинку одного з них з у селищі Кушугум.
Loading...
Load next