У арт-просторі «Галерея тканин» відкрили виставку фото Сергія Смірнова та живописи інших художників (відео)

У арт-просторі «Галерея тканин» відкрили виставку фото Сергія Смірнова та живописи інших художників (відео)
«Львів. Вчора. Сьогодні. Назавжди» – в унікальному арт-просторі «Галерея тканин» презентували експозицію живописних та фотографічних творів.

«Львівські ландшафти» у підземеллі міста: колекцію фотографа Сергія Смірнова та живописи інших художників представили в арт-просторі «Галереї тканин».

У мене таке буває враження, що Львів складений за якимись музичними канонами. Тобто Львів – це сюїта, яку треба вміти чути.

Автор фотоекспозиції Сергій Смірнов працює зокрема у панорамному форматі. Каже: для нього кожен з об’єктів на знімках – це не просто будівля, а історія, що ожила. Митець зізнається: асоціює себе із мостом «між життям і глядачем». Адже у кожній роботі прагне максимально точно передати емоції, які особисто отримує від Львова.

Коли я от кажу оце «Ах!», я очу, щоб цей «Ах!» потім сказали глядачі. Навіть через багато років. Коли вони побачать ту чи іншу роботу. Це все знято на широку плівку, тобто це все знято методом можливо столітньої давності. Я єдине, що потім сканую, оцифровую, але в мене в основі лежить фотонегатив. Тобто таке зображення, як було в житті, - розповідає Сергій Смірнов, фотохудожник.

Унікальний арт-простір «Галерея тканин» відомий широким вибором асортименту від меблів – і до елементів декору. Відтак простір справжнього затишку відтепер поповнився не лише фотографіями Львова, але й численними живописними полотнами.

Маємо дуже багато знайомих, які мають серйозні втори, серйозних художників різних століть і абсолютно з різних країн. Так сталося історично, що і мій покійний дідусь був художником і теж мав понад 15 виставок по Україні, тому ми будемо запроваджувати ще додатково, - розповідає Олександр Колесніков, генеральний директор арт-простору «Галерея тканин».

Ба більше, у планах керівництва арт-простору – підтримка й талановитих початківців.

Це теж дуже цікаво, бо є дуже багато людей, які реально талановиті, але, на жаль, вони не можуть реалізувати себе і свій талант, бо, як ви знаєте, полюбому має бути якийсь поводир, який буде вести ту талановиту людину кудись. Ми будемо пробувати це робити, - каже Олександр Колесніков, генеральний директор арт-простору «Галерея тканин».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next