У Львові через відсутність енергії на тягових підстанціях курсує лише частина електротранспорту (відео)

У Львові через відсутність енергії на тягових підстанціях курсує лише частина електротранспорту (відео)
На маршрутах працювало щонайбільше 50 трамваїв і стільки ж тролейбусів – це 75% від планового.

Лише частина електротранспорту виїхала на маршрути у Львові. Усе – через відсутність енергії на тягових підстанціях, – пояснили в мерії. Зокрема без живлення залишилися підстанції на вул. Мазепи, що живить трамвайне депо на Промисловій. «Львівелектротранс» під’єднало резерви та розпочало поетапний випуск трамваїв. Тож упродовж дня на маршрутах працювало щонайбільше 50 трамваїв і стільки ж тролейбусів – це 75% від планового, – додали у міській раді.

Нагадаємо, на Львівщині зменшили перелік критичних об'єктів, які не знеструмлюють. Йдеться про поліклініки, котельні, станції зв’язку, відділки поліції – їх також відключатимуть від світла, як і більшість споживачів. Також від учора в області тривають аварійні відімкнення електроенергії із графіком 8 через 4, тобто на 8 годин споживачів відключатимуть від живлення, а на 4 – знову подаватимуть. Подібні відімкнення відбуватимуться у всіх областях України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині зросла вартість проїзду у міжміських маршрутках (відео) На Львівщині зросла вартість проїзду у міжміських маршрутках (відео)
Тарифи зросли у межах 30% практично на всіх напрямках. Вартість однієї зупинки зросла з 10 до 12 гривень.
Електросамокати у Львові: переваги та недоліки нового виду транспорту (відео) Електросамокати у Львові: переваги та недоліки нового виду транспорту (відео)
З кожним днем на вуличках Львова з’являється дедалі більше прихильників електросамокатів. Хтось купує персональний транспорт, хтось користується послугами компаній. Мовляв, так можна і міських заторів уникнути і про екологію подбати.
Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео) Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".
Loading...
Load next