В Україні зростає кількість госпіталізацій через COVID-19

В Україні зростає кількість госпіталізацій через COVID-19

В Україні кількість госпіталізацій хворих на COVID-19 зросла на 14% через зменшення показників вакцинації. Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар Ігор Кузін в етері національного телемарафону "Єдині новини".

Продовжуємо реєструвати COVID-19 та випадки, що закінчилися летально. Протягом останнього тижня ми спостерігаємо збільшення кількості госпіталізацій в середньому на 14%, ніж тижнем раніше. За останній тиждень до лікарень потрапило майже 3 тисячі українців. COVID-19 все-таки продовжує циркулювати та забирати життя. Також це сприяє тому, що навантаження на систему охорони здоров'я продовжує також зростати, - сказав він.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Коронавірус: Україна пережила пік смертності через захворюваність на COVID Коронавірус: Україна пережила пік смертності через захворюваність на COVID
За даними Національної академії наук, Україна пройшла пік смертей від коронавірусу й наразі протягом останнього тижня спостерігається стабільне зменшення динаміки поширення Covid-19.
Умови скасування карантинних обмежень: Денис Шмигаль Умови скасування карантинних обмежень: Денис Шмигаль
Денис Шмигаль розповів про умови, яких варто дотримуватися українцям, щоб назавжди забути про карантинні обмеження.
Loading...
Load next