Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання

Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання
Відтепер учні молодших класів щодня ходитимуть на прогулянки. А ще з’являться спортивні ліги та онлайн-олімпіади.

Спортивні ліги та онлайн-олімпіади – з понеділка львівські школярі повертаються за парти. Хоч деякі школи розпочали другий семестр вже цього тижня, більшість закладів освіти таки виходить на навчання 23 січня. Про це повідомили в мерії. Форма навчання зберігається такою ж, як і у першому семестрі. Кожна школа самостійно визначає форму з огляду на укриття. Є і новації – відтепер учні молодших класів львівських шкіл щодня в межах навчального процесу ходитимуть на прогулянки. А ще з’являться нові проєкти.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео) Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео)
Зростання кількості інфікованих ковідом та темпи вакцинації. В області заговорили про можливе посилення карантину.
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
У якому форматі працюватимуть школи Львова 23-24 лютого? У якому форматі працюватимуть школи Львова 23-24 лютого?
Оскільки Міністерство освіти не давало окремих рекомендацій, профільне управління міста – теж, формат навчання на цей тиждень школи у Львові визначають самі.
Loading...
Load next