Новий міністр оборони Німеччини анонсував швидке рішення щодо передачі Leopard 2

Новий міністр оборони Німеччини анонсував швидке рішення щодо передачі Leopard 2

Новий міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус пообіцяв незабаром представити остаточне рішення ФРН про те, чи відправляти танки Leopard 2 німецького виробництва в Україну. Про це заявив сам Пісторіус в інтерв'ю виданню ARD, повідомляє британський телеканал Sky News.

Міністр заявив, що німецький уряд не хоче поспішати в цьому питанні й виносити поспішне рішення, оскільки потрібно розглянути та вивчити багато факторів. Основне з цих питань - питання безпеки для населення Німеччини.

При цьому глава МЗС ФРН Анналена Бербок раніше заявила, що Німеччина не буде заперечувати, якщо треті країни передадуть Україні основні бойові танки Leopard 2 німецького виробництва. Берлін не стоятиме на шляху у таких ініціатив.

Нагадаємо, що "Україна та Європа виграють війну з Німеччиною чи без", - заява Польщі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Росія не диктуватиме НАТО свої умови - міністерка оборони ФРН Росія не диктуватиме НАТО свої умови - міністерка оборони ФРН
Росія вимагає гарантії того, що НАТО відмовиться від будь-якої військової діяльності в Східній Європі та Україні, а також вето Росії щодо майбутнього членства України в НАТО, яке Захід уже виключив.
Loading...
Load next