Двом блогерам, які знущалися з дівчат в Києві, оголосили про підозру

Двом блогерам, які знущалися з дівчат в Києві, оголосили про підозру

Двом блогерам з Івано-Франківська, які організовували та записували відео з "вечірок" в Києві, де знущалися з дівчат, оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці. Про це повідомив начальник головного управління Нацполіції Київщини Андрій Небитов.

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг  та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Telegram-каналі та Instagram, – зазначив він.

Двох організаторів помістили до ізолятора.

Підозрювані домовилися створювати контент сексуально-насильницького характеру за участі жінок з метою його подальшого розповсюдження, – зазначили у Київській обласній прокуратурі.

На орендованій квартирі провели обшук: виявили та вилучили мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Прокуратура також перевіряє діяльність цих осіб щодо шахрайства під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що наші воїни уразили 3 райони зосередження живої сили противника (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві на швидкості машина врізалась в автомобіль поліції — водію стало зле (відео) У Києві на швидкості машина врізалась в автомобіль поліції — водію стало зле (відео)
За словами очевидців, Hyundai на швидкості врізався в автомобіль поліції. Припускають, що водію Hyundai стало зле за кермом.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
У Києві замінували Апеляційний суд і школи У Києві замінували Апеляційний суд і школи
16 січня у Києві замінували кілька ТРЦ, відвідувачів та персонал евакуювали. 17 січня в Києві "мінували" три станції метро. На вхід і вихід були закриті станція "Театральна", "Дарниця" і "Позняки".
Loading...
Load next