У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)

У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.

Стрілянина трапилась у Києві в Голосіївському районі, через, що у місті довелось ввести спецоперацію "Грім". Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в квартирі.

Проте, близько 12:30 київського стрілка правоохоронцям вдалось затримати, а в його квартирі за словами очевидців розпочалась пожежа, яку нібито підпалив сам чоловік. Наразі мешканців будинку, звідки стріляв зловмисник, евакуйовують, а рятувальники ДСНС проводять заходи щодо ліквідації пожеж.

Відео із пожежею у квартирі на Голосіївському проспекті де відбувалась спецоперація "Грім" опублікували у Telegram-каналі "Київ Зараз". Однак, зазначається, що невідомо чи палає на відео саме та квартира де перед цим зачинився зловмисник.

Стрілка на очах очевидців вивели із будинку, повідомляється у Telegram-каналі Pavlovsky news.

Зазначається, що київські правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто. 

Новина доповнюється...

Читайте також
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
Loading...
Load next