На Львівщині викрили нелегальний продаж сигарет з Молдови та підробленого алкоголю (відео)

На Львівщині викрили нелегальний продаж сигарет з Молдови та підробленого алкоголю (відео)
Під час перевірки прикордонники та поліцейські виявили 5 тис пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та понад 1 тис пачок без марок акцизного податку.

Контрафакт алкоголю та сигарет: прикордонники спільно з поліцейськими викрили факт отримання фігурантом підакцизних товарів у поштовому відділенні та провели обшук автомобіля. Як повідомили у ДПСУ, під час перевірки виявили та вилучили  5 000 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та 1 156 пачок без марок акцизного податку. Окрім того, серед вилученого 20 пляшок готової алкогольної продукції з акцизними марками з ознаками підробки, 40 літрів рідини з характерним запахом спирту та інші предмети, які можуть свідчити про незаконну діяльність. Усю виявлену продукцію вилучено та передано на експертизу. Наразі триває досудове розслідування.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео) На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео)
У Стрийському районі, в смт Верхнє Синьовидне, надзвичайники витягнули з річки легковий автомобіль "Opel Monterey", який знесло течією під час переїзду річки.
Небайдужі громадяни можуть допомогти кіберполіції Небайдужі громадяни можуть допомогти кіберполіції
Громадяни можуть долучитися до протидії ворожій пропаганді, фейкам та іншим кіберзлочинам долучившись до проєкту «Брама»
Loading...
Load next