У Львові відбувся зимовий чемпіонат України з кульової стрільби

У Львові відбувся зимовий чемпіонат України з кульової стрільби
Фінал вправи ПП-3 серед жінок. З 28 спортсменок у вирішальний етап вийшли 8. ПП-3 - це олімпійська вправа.

Фінал вправи ПП-3 серед жінок. З 28 спортсменок у вирішальний етап вийшли 8.

ПП-3 - це олімпійська вправа. Спортсменки стріляли із пневматичного пістолета по статичній мішені з відстані 10 м.

Хоч у попередньому етапі змагань найбільша кількість очок була у Юлії Коростильової - вона посідає 4 місце у фінальній боротьбі. У трійці залишаються львів'янка Яна Чучмарьова, чернігівська спортсменка Анастасія Марченко та киянка Тетяна Селедцова.

Від хвилювання на вирішальних пострілах помилилась Анастасія Марченко. Вона на цьому чемпіонаті виконала норматив майстра спорту України.

Хоч у Яни Чучмарьової був пристойний відрив, але на передостанньому пострілі вона дала своїй суперниці себе наздогнати. Відрив складав всього одну десяту. І ось вирішальний постріл.

"Було важко стільки вистояти. Коліна трусилися дуже. В мене вперше таке, щоб у фіналі так трусилися коліна", - розповіла у коментарі ПравдаТУТ Львів чемпіонка України.

У зимовому чемпіонаті з кульової стрільби взяли участь 290 спортсменів із 17- областей України. Змагалися у стрільбі із пневматичної зброї: пістолета і гвинтівки по рухомій та нерухомій мішенях. Усі вправи на чемпіонаті входять в олімпійську програму.

Чемпіонат Європи у Хорватії планують на літо цього року. До слова, серед львівських кульовиків вже є володар ліцензії на Олімпіаду в Токіо - це дворазовий чемпіон Європи та світу Павло Коростильов.

https://www.youtube.com/watch?v=mJHyFQCX2KE

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львів став лідером з користування послугами «Є-Малятко» у 2020
Про це інформують в управлінні інформаційних технологій Львівської міської ради.Частка батьків, що скористались послугою «Є-Малятко», становить 91%.
Loading...
Load next