На Львівщині розшукали водія, який вчинив смертельне ДТП й втік з місця події

На Львівщині розшукали водія, який вчинив смертельне ДТП й втік з місця події

На Львівщині розшукали водія, який вчинив смертельне ДТП й втік з місця події. Автотроща сталася на дорозі «Львів-Самбір-Ужгород». Відомо, що водій легковика скоїв зіткнення з бусом. Водій останньої автівки загинув на місці події. Винуватець втік з місця пригоди. Проте невдовзі його виявили правоохоронці у Самборі. Чоловік був у стані алкосп’яніння. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Тепер втікачу загрожує до 10-ти років позбавлення волі. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео) Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)
Перебігаючи дорогу у невстановленому для переходу місці, порушники наражають на небезпеку не лише себе, а й водіїв, адже можуть спричинити серйозну ДТП.
Loading...
Load next