На Львівщини трапилася пожежа внаслідок ДТП: водій загинув на місці

На Львівщини трапилася пожежа внаслідок ДТП: водій загинув на місці
Між селами Підбірці та Олексичі автомобіль з’їхав у лісопосадку та в’їхав у дерево. Тіло водія дістали рятувальники. Травмовану пасажирку у важкому стані ушпиталили.

Пожежа внаслідок ДТП забрала життя мешканця Львівщини. Між селами Підбірці та Олексичі Стрийського району автомобіль з’їхав у лісопосадку та в’їхав у дерево. За попередньою інформацією поліції, 62-річний водій не впорався з кермуванням. Він загинув на місці. Тіло водія було затиснуте конструкціями транспортного засобу. Тож рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць, розтискача та бензоріза деблокували загиблого. Як повідомили у ДСНС, небайдужі свідки ДТП з понівеченого автомобіля витягнули пасажирку. Травмовану 52-річну жінку у важкому стані ушпиталили в Стрийську центральну районну лікарню. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
Loading...
Load next