Командир львівської тероборони отримав відзнаку "Золотий Хрест"

Командир львівської тероборони отримав відзнаку "Золотий Хрест"

Командир 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ полковник Валерій Курко отримав почесну відзнаку «Золотий Хрест» Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, повідомляє пресслужба ЛОВА.

Відзнаку вручили настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ о. Тарас Михальчук та військовий капелан Гарнізонного храму о. Нестор Кизик.

Від перших днів вторгнення російських окупантів в Україну починаючи із 2014 року Валерій Курко завжди сприяв військовим капеланам нести християнські цінності у лавах ЗСУ, зокрема, у всіх ввірених йому військових підрозділах. Дякуємо за багатолітню співпрацю та невтомний захист України, - відзначив настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ о. Тарас Михальчук.

Нагадаємо, Контррозвідка СБУ спіймала прикордонника: чоловік планував злити рф дані про оборону північних рубежів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони (відео) У Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони (відео)
Центр діє на 2-му поверсі на вул. Пекарській, 41.
Простір інноваційної освіти для молоді «Lviv Open Lab» у трійці переможців конкурсу «Відкриті двері» (відео) Простір інноваційної освіти для молоді «Lviv Open Lab» у трійці переможців конкурсу «Відкриті двері» (відео)
Відзнака за доступність. Інноваційний центр для молоді LVIV OPEN LAB став одним із найкращих закладів, де можна провести час з користю.
Перший транш: силам тероборони Львівщини надали 5 млн грн (відео) Перший транш: силам тероборони Львівщини надали 5 млн грн (відео)
Обласні обранці зібрались у сесійній залі на позачергове засідання, аби ухвалити ряд звернень, виділення коштів на тероборону та послухати звіти силових і безпекових відомств.
Loading...
Load next