Львівщина - лідер за якістю медицини в Україні

Львівщина - лідер за якістю медицини в Україні
Так заявила заступниця міністра охорони здоров’я, ексочільниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак онлайн-інтерв'ю МОЗ.

Так заявила заступниця міністра охорони здоров’я, ексочільниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак онлайн-інтерв'ю МОЗ. Про це інформує 032.ua.

"На Львівщині, де я працювала всі ці роки, є достатньо багато успішних проєктів, ініціатив. Зрештою, тепер, маючи можливість порівняти медицину в різних областях України, я свідома того і горда, що медицина Львівщини все-таки є серед лідерів у країні", - наголосила посадовиця.

За її словами, українці дуже не довіряють МОЗ і владі.

"У мене був якийсь такий культурний шок від тієї інституції, яка управляє медициною в державі: настільки вона сама неспроможна, як багато є проблем, як багато ми отримали в спадок неналагоджених управлінських процесів, інколи - зруйнованих. Тому першим нашим завданням було врегулювання того, що відбувається всередині, і це насправді дуже складно", - зазначила Ірина Микитчак. 

Нагадаємо, що поради від дерматологів Львова щодо догляду за тілом взимку. Під час холодного періоду наш організм піддається різким перепадам температури...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Йде на спад: в Україні за минулу добу зафіксовано понад 2 тисячі нових випадків Covid-19 Йде на спад: в Україні за минулу добу зафіксовано понад 2 тисячі нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Коронавірус в Україні:  за добу 2 817 нових хворих на COVID Коронавірус в Україні: за добу 2 817 нових хворих на COVID
За минулу добу в Україні виявили ще 2 817 нових випадків інфікування коронавірусною хворобою. Зокрема за цей же час близько тисячі українців отримали щеплення проти COVID-19.
Як збити температуру без ліків й таблеток: інструкція від МОЗ Як збити температуру без ліків й таблеток: інструкція від МОЗ
МОЗ зібрало поради, що робити якщо у вас піднялась температура, а під рукою немає жарознижувального, як і можливості його купити.
Loading...
Load next