Цього тижня у Львові планують завершити опалювальний сезон

Цього тижня у Львові планують завершити опалювальний сезон

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, в цей четвер, 13 квітня, у Львові планують завершити опалювальний сезон.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зазначається, що за потреби бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень.

З огляду на те, що спостерігаємо поступове підвищення температури, плануємо, що у четвер, 13 квітня, завершимо опалювальний сезон у Львові. Проте школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати тепло на основі звернень від керівників цих закладів, - повідомила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, Міноборони затвердило склад Громадської антикорупційної ради

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У львівських трамваях тестують режим економії опалення (відео) У львівських трамваях тестують режим економії опалення (відео)
Входити чи виходити з львівських трамваїв потрібно буде на вимогу, себто натискаючи кнопку біля дверей. Щоправда, це стосуватиметься не усього електротранспорту.
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео) Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео)
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом. Процес підписання середньострокових договорів уже розпочали. І в Нафтогазі кажуть: вартість, яку вони пропонують, в рази нижча, ніж поточні світові ціни на газ.
Loading...
Load next