У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення

У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення
У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення. Відомо, що вони заволоділи п'ятьма об'єктами нерухомості на понад 5,5 млн грн

У Львові затримали групу осіб, які незаконно привласнювали собі приміщення. Відомо, що вони незаконно заволоділи п'ятьма об'єктами нерухомості на понад  5,5 млн грн.

Вони підшуковували у Львові квартири та інші об'єкти нерухомості, виготовляли фальшиві документи, отримували свідоцтва про право власності, а потім змінювали у приміщеннях замки.

Під час обшуків у зловмисників виявили, гроші, чорнові записи та інші речові докази. Організатору та його спільникам загрожує до 12 років позбавлення волі.
 

Окрім того в ході досудового розслідування встановлено, що дана організована злочинна група причетна до заволодіння ще 12 квартирами львів’ян. На даний час організатору та його спільникам оголошено підозри та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На даний час слідство ще триває, - розповідає старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту карного розшуку НПУ Олександр Павлик.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком
Водія «залізного коня» забрали до реанімації, його пасажир – у травматології
У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото) У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото)
Учора, 24 серпня близько 14:00 зниклий Михайло вийшов з дому, що на вулиці Виговського та досі не повернувся.
Loading...
Load next