Львівська поліція затримала злочинця який "полював" на пенсіонерок

Львівська поліція затримала злочинця який "полював" на пенсіонерок
У Львові правоохоронці затримали 31-річного зловмисника, причетного до пограбування пенсіонерок. Він вкрав золоті сережки щонайменше у трьох жінок.

Пограбування були вчинені протягом березня на вулицях Кавалерідзе, Гетьмана Мазепи та Хуторівка у Львові. Про злочинні дії львівянин повідомили на Facebook сторінці Поліції Львівської області.

" Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник стежив за своїми жертвами у людних місцях, зокрема, на ринках, супроводжував їх до під’їздів будинків, вичікував слушного моменту, коли поруч не було людей - тоді нападав та зривав золоті сережки з вух ", - йдеться у повідомленні.

 

Усіма жертвами 31-річного грабіжника були пенсіонерки. Одна з жінок була пограбована у під’їзді, друга – при вході у будинок, третя – на вулиці неподалік дому.

Так, 28 березня поліцейські затримали зловмисника. За скоєне йому загрожує покарання до шести років позбавлення волі. Під час обшуку поліцейські вилучили речові докази, які вказують на його причетність до вчинення пограбувань.Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого Кримінальним кодексом України частиною 2 статті 186 - Грабіж. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування та скоро суд обере йому запобіжний захід.

 

Читайте також
Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео) Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео)
Аби вберегтися від "домушників" слід подбати про якісну серцевину замка, не залишати у помешканні цінних речей та поширювати фотографії з відпочинку уже після повернення з відпустки.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Loading...
Load next