Яким буде «Євробачення 2023»: журі, місце, очікування

Яким буде «Євробачення 2023»: журі, місце, очікування
Слоган цьогорічного «Євробачення-2023»: «Обʼєднані музикою» — відображає унікальний характер 67-го Пісенного конкурсу, який організовується у партнерстві.

За два тижні розпочнеться найбільше свято музики у Світі – «Євробачення 2023». Цьогоріч конкурс пройде у новому форматі. На жаль наша країна не зможе прийняти конкурс, але вона домовилась про співпрацю з Великою Британією. Тому хоч основне дійство буде у Ліверпулі, проте максимально з українським підтекстом.

Так однією із ведучих шоу буде Юлія Саніна, вона солістка гурту «THE HARDKISS». Вони брали участь у нацвідборі разом із Джамалою, тоді перемогу виборола Джа. Також усім відомий і улюблений диктор Тімур Мірошниченко доєднається до ведучих, проте не на сцені, а більше у грінрумі, місце де сидять усі конкурсанти зі своїми командами під час шоу, та на фестивальних майданчиках.

Окрім цього нагадувати про розмаїття та талановитість українців будуть і співаки. Серед них: Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, Джамала, Руслана, гурти Kalush та Go_A, Юлія Саніна, Марія Яремчук, OTOY, Alyosha та Злата Дзюнька. Вони будуть виступати і у півфіналах і у фіналі конкурсу.

Представники від України гурт TVORCHI готують потужний виступ. І не можливо не повірити цьому після останньої відеороботи. Гурт опублікував альтернативне звучання своєї конкурсної пісні «Heart of Steel». Це запальний ремікс із надзвичайно крутим відеорядом, тому закликаю переглянути його за посиланням.

Що ж, повернемось до конкурсу. Цьогоріч він пройде у британському місті Ліверпуль. Саме у цьому місті зародився найвідоміший гурт у світі «The Beatles». Конкурс пройде на M&S Bank Arena. У 2008 на арені проходила церемонія вручення премії MTV Europe Music Awards. Вона у самісінькому центрі міста, на узбережжі річки Мерсі.

Британський король Чарльз III із дружиною офіційно відкриють завісу сцени пісенного конкурсу. Вони відвідають M&S Bank Arena у середу перед півфіналом. Так подружжя продемонструє оформлення сцени та поспілкуються з представниками та ведучими телевізійного конкурсу. Нашій Юлії Саніній пощастить, адже вона зустрінеться з королівськими особами.

Вже цього тижня делегації країн-учасниць зберуться у Ліверпулі для репетицій та знайомств. А єврофани будуть лаштувати валізки і чекати на квиток до цьогорічної столиці музики.

Авторка: Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next