Велика Британія попросила організаторів розглянути пропозиції України щодо Євробачення-2023

Велика Британія попросила організаторів розглянути пропозиції України щодо Євробачення-2023

Велика Британія звернулася до Європейської мовної спілки з проханням розглянути пропозиції України щодо Євробачення-2023. Про це під час розмови з Володимиром Зеленським повідомив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Сторони також обговорили Євробачення-2023. Прем'єр-міністр сказав, що Велика Британія попросила EBU розглянути пропозиції України щодо цього конкурсу, – ідеться у повідомленні.

Європейська мовна спілка (EBU) вирішила, що Україна не зможе прийняти Євробачення-2023. Організатори пісенного конкурсу планують домовлятися про проведення із Великою Британією, яка посіла друге місце.

У відповідь Мінкульт заявив, що Україна не згодна з рішенням  провести Євробачення-2023 в іншій країні та вимагає додаткових перемовин.

Згодом EBU випустила нову заяву, у якій наполягали на тому, що провести пісенний конкурс "Євробачення-2023" в Україні - країни-переможниці цього року - неможливо.

Нагадаємо, що у Мінкульті не мають сумнівів, що Євробачення має відбутися в Україні. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Яким буде «Євробачення 2023»: журі, місце, очікування Яким буде «Євробачення 2023»: журі, місце, очікування
Слоган цьогорічного «Євробачення-2023»: «Обʼєднані музикою» — відображає унікальний характер 67-го Пісенного конкурсу, який організовується у партнерстві.
Loading...
Load next