Ігри, подарунки, зіркові гості та натхнення

Ігри, подарунки, зіркові гості та натхнення
У Львові провели благодійний сніданок для дітей, позбавлених батьківського піклування

Ігри, подарунки, зіркові гості та натхнення: у Львові провели благодійний сніданок для дітей, позбавлених батьківського піклування. Малеча занурилася в світ цікавих розваг: відома майстриня візажу Ольга Токаренко розповіла дівчаткам секрети вдалого мейкапу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео) Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео)
У чемпіонаті Львівщини з плавання взяли участь 8 команд, які долали дистанції на спині, вільним стилем, брасом та у комплексі.
Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео) Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео)
В «Охматдиті» перебуває 66 дітлахів із COVID-19. Стрімке зростання кількості хворих фіксують і у лікарнях для дорослих. Медики припускають: це – початок «післясвяткової» хвилі коронавірусу.
Loading...
Load next