Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях

Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях
6 державних інспекторів митного поста «Городок» після 1 липня 2022 року пропустили на територію України 41 легковий автомобіль, незаконно оформивши їм нульове розмитнення

Нульове розмитнення для львівських митників: шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях. Як повідомляє прокуратура, після 1-го липня 2022 року посадовці пропустили на територію України 41 легковий автомобіль, незаконно оформивши їм нульове розмитнення.

Внаслідок цього державі не було сплачено обов’язкових митних платежів на суму близько 5 млн грн. ДБР повідомило ділкам про підозру.

Покарання, передбачене статтею – до 6 років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині
Декілька громадян Туреччини намагались незаконно перетнути український кордон та потрапити у одну із країн Євросоюзу.
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
Loading...
Load next