Потрапив у бетонну пастку: на Стрийщині кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі

Потрапив у бетонну пастку: на Стрийщині кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі
Складність рятувальної операції була в тому, що яма, в яку потрапив кінь, була доволі вузька і розташовувалася у важкодоступному місці, також було проблематично безпечно зафіксувати копитного, аби вберегти від додаткового травмування

Потрапив у бетонну пастку: у Ямельниці, що на Стрийщині, кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі. Господарі не могли самотужки витягнути тварину, тож викликали рятувальників.  Як повідомили у ДСНС, складність операції була в тому, що яма, в яку потрапив кінь була доволі вузька і розташовувалася у важкодоступному місці, також було проблематично безпечно зафіксувати копитного, аби вберегти від додаткового травмування.

Тому за допомогою лебідки, пожежних рукавів та широких строп рятувальники змогли витягнути з глибокої пастки коня. Знесиленого передали власнику.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні
Наразі двоє госпіталізованих дітей перебувають у середньому стані важкості.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
Loading...
Load next