Найважча вроджена вада серця у дитини

Найважча вроджена вада серця у дитини
Вперше в Україні спеціалісти лікарні Святого Миколая виконали операцію, яка у світі вважається технічно однією з найскладніших в дитячій кардіохірургії

Не побоялись і допомогли дитині. Львівські лікарі виконали надскладну операцію на серці дитини. Маленька Ніколь народилась з однією з найважчих і вкрай рідкісних вроджених вад серця. Виявили цю патологію уже коли дівчинка народилася на світ.

Попри це, розповідає батько дівчинки, ознак того, що у дитини будуть проблеми із серцем не було. Тому, такий діагноз для них став шоком.

Детальніше в сюжеті: 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Єдиний центр слуху у Львові: де пройти діагностику та лікування? (відео) Єдиний центр слуху у Львові: де пройти діагностику та лікування? (відео)
Вже близько року у Львові функціонує єдиний центр слуху, в якому приймають як дорослих, так і діток з перших днів життя.
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.
Loading...
Load next