ВРУ підтримала звільнення Умєрова

ВРУ підтримала звільнення Умєрова

Парламент підтримав звільнення з посади Голови ФДМУ Рустема Умєрова.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За проголосували 302 нардепи.

Чекаємо сьогодні на внесення пропозиції від Президента призначити його Міністра оборони України, а завтра голосування, – зазначив нардеп.

Раніше сьогодні ВРУ звільнила Олексія Резнікова з посади міністр оборони.

Нагадаємо, Понад 20 обшуків: У кількох областях СБУ проводять слідчі заходи через зловживання на відновленні енергетики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра
Після звільнення з посади очільника МВС, Арсен Аваков все ж таки може залишитись у політиці. У "Слузі народу" йому готові запропонувати посаду віцепрем'єра.
Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину" Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину"
Учора, 18 травня, нардепи підтримали подання щодо звільнення Степанова з очільника Міністерства охорони здоров'я - "за" проголосувало 292 депутати.
Loading...
Load next