У Вірменії пройдуть спільні вірмено-американські навчання

У Вірменії пройдуть спільні вірмено-американські навчання

У рамках підготовки до участі в міжнародних миротворчих місіях у Вірменії з 11 до 20 вересня пройдуть спільні вірмено-американські військові навчання. 

Про це повідомляє Міністерство обороні Вірменії. 

Під час навчань відпрацьовуватимуть стабілізаційні дії між сторонами, які конфліктують, під час миротворчих місій. Навчання "Партнер Орел-2023" проходитимуть на базі вірменського навчального центру "Зар".

Метою навчань є підвищення рівня оперативної сумісності підрозділів, які беруть участь у міжнародних миротворчих місіях у рамках миротворчих операцій, обмін передовим досвідом управління та тактичного зв’язку, а також підвищення готовності вірменського підрозділу до планової оцінки "Концепції оперативного потенціалу" програми НАТО, ‒ йдеться у заяві.

Відомо, що підрозділи, які готуються до міжнародних миротворчих операцій, регулярно беруть участь у подібних спільних навчаннях в країнах-партнерах. 

Нагадаємо, У "Дії" відтепер можна надсилати копію студентського квитка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
Loading...
Load next