МЗС закликало українців не їздити в Карабах

МЗС закликало українців не їздити в Карабах

На тлі ескалації в невизнаному Нагірному Карабаху Міністерство закордонних справ оголосило про рекомендації для українців щодо відвідування цього регіону.

Про це йдеться в заяві на сайті МЗС.

Відомство радить громадянам України "наразі утриматися від відвідання цього регіону, а також уникати місць масового скупчення людей в містах Вірменії, зокрема Єревані".

У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію українці можуть звертатися на цілодобову гарячу лінію посольства України в Вірменії (+374 7710 0273) або гарячу лінію МЗС України (+38 044 238 1588).

Як відомо, 19 вересня Азербайджан заявив про початок "локальних антитерористичних заходів" у невизнаному Нагірному Карабаху, який вважається міжнародно визнаною частиною Азербайджану.

МЗС Вірменії назвало дії Баку широкомасштабною агресією проти народу Нагірного Карабаху "з метою завершення політики етнічних чисток".

Нагадаємо, У Харкові затримано чоловіка, який вчинив подвійне вбивство: одній з жертв він встромив ніж в око

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія евакуює українців з Афганістану: Кулеба прокоментував гучні заяви РФ (відео) Росія евакуює українців з Афганістану: Кулеба прокоментував гучні заяви РФ (відео)
Раніше стало відомо, що Росія планує евакуювати з Афганістану понад 500 громадян, в тому числі українців. Однак, міністр зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, якщо хтось з українців вилетів з Афганістану російським літаком.
Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що протягом 48 годин Україна евакуює із Сектору Гази своїх громадян. Зокрема наразі 127 українців уже виявили бажання повернутися на Батьківщину.
В Афганістані досі залишаються не евакуйованими ще 159 українців, - Данілов (відео) В Афганістані досі залишаються не евакуйованими ще 159 українців, - Данілов (відео)
Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що на території Афганістану залишаються 159 громадян України, які хочуть повернутись в Україну.
Loading...
Load next