На Вінниччині п'яний чоловік зі злості вбив товариша

На Вінниччині п'яний чоловік зі злості вбив товариша

На місці злочину, який стався в селі Суворовське, слідчі й криміналісти обласного главку та місцевої поліції провели всі необхідні процесуальні дії. Наразі 39-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Знаряддя злочину, гладкоствольна мисливська рушниця, вилучена. Досудове розслідування триває.

За інформацію слідчого управління, інформацію про злочин поліція отримала від жителів села, які почувши постріл, прийшли до подвір’я і побачили наслідки суперечки.

Причетного до вбивства господаря будинку, працівники поліції затримали на місці злочину.

За попередньою інформацією, 39-річний затриманий та 41-річний потерпілий, житель цього ж села, спільно відпочивали. Між чоловіками виникла суперечка в ході якої господар вистрілив в односельчанина.

Від отриманих травм він помер до приїзду медиків. Поліція встановлює законність зберігання вилученої зброї.

Вирішується питання, щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому на період досудового розслідування запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вчинення злочину затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, РФ треба якнайшвидше зупинити - Глава МЗС Польщі про удар по Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Водій вирішив задрімати: ДТП, в якій загинуло п'ятеро людей, троє з яких неповнолітні Водій вирішив задрімати: ДТП, в якій загинуло п'ятеро людей, троє з яких неповнолітні
Легковий автомобіль, в якому було троє неповнолітніх та тренер, о 12 ночі на трасі влетів у вантажівку
У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
Loading...
Load next