Франція додатково виділить €200 млн на підтримку української армії – міністр оборони

Франція додатково виділить €200 млн на підтримку української армії – міністр оборони

Уряд Франції має намір додатково виділити у фонд підтримки України 200 мільйонів євро, щоб українська армія мала можливість продовжити закупівлю французького обладнання.

Про це повідомив міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню під час виступу перед Національними зборами, передає Franceinfo.

Ви проголосували в комітеті за поправку, яка відкриває додаткові 200 мільйонів євро для Фонду підтримки України, ‒ заявив міністр.

За словами міністра, це продовження є частиною запланованого на середу розгляду фінансового законопроєкту, який передбачає коригування асигнувань на поточний фінансовий рік.

Це також дозволить нам розпочати нову стратегію придбання нового обладнання для української армії, - сказав Лекорню,

Також він додав, що війна в Україні є "конфліктом, від якого ми не маємо відвертатися".

Нагадаємо, Уряд удосконалив порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу

Софія Ратинська – pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
"Важливість діалогу з Росією": лідери Франції та Фінляндії обговорили ситуацію навколо України "Важливість діалогу з Росією": лідери Франції та Фінляндії обговорили ситуацію навколо України
Своєю чергою Фінляндія поки не планує вступати в НАТО.
Loading...
Load next