У Киргизстані запустили виробництво бронетехніки для рф

У Киргизстані запустили виробництво бронетехніки для рф

У Киргизстані розпочалося виробництво російської бронетехніки на першому в країні підприємстві оборонно-промислового комплексу.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Повідомляється, що підприємство у місті Баликчі займається капітальним ремонтом та виробництвом броньованих модифікацій вантажних автомобілів ГАЗ-66М. За даними джерел, Росія надає частину комплектуючих для випуску машин. Аналітики ISW зазначають, що складання вантажних автомобілів, ймовірно, провадиться на потужностях російської ремонтної бази.

Місцеві чиновники прозвітували, що підприємство вже вийшло на повну виробничу потужність. При цьому обсяги виробництва тримаються у секреті.

Нагадаємо, За Трампа з Білого дому зникли секретні документи про втручання Росії у вибори - CNN

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next