Нове забарвлення області: Львівщина у помаранчевій зоні

Нове забарвлення області: Львівщина у помаранчевій зоні
Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.Державна комісія з питань ТЕБ і НС поділила Україну на нові карантинні зони, які почали діяти від сьогодні.

Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Державна комісія з питань ТЕБ і НС поділила Україну на нові карантинні зони, які почали діяти від сьогодні.

І ось уся Львівська область опинилася у помаранчевій зоні, що передбачає заборону діяльності хостелів, турбаз, спортзалів, ресторанів у нічний час та обмеження масових заходів. Втім у Львові спортивні заклади й хостели не зачиняють.

А от Самбір зафарбували у червоний. Відповідно там діятимуть жорсткіші обмеження. Зокрема, заборонено громадський транспорт, відвідування закладів освіти, діяльність кафе, ТЦ, кінотеатрів, спортивних залів.

Разом з тим, на залізниці у Самборі проводитимуть лише висадку пасажирів. Перетин можливий лише власним транспортом.

Переглянуть поділ на карантинні зони через 14 днів.

Варто додати, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. Згодом Кабмін продовжив його до 31 серпня.

Нагадаємо, що другу хвилю коронавірусу може спричинити легковажність жителів Львівщини. Фахівці застерігають, що зараження при наявних супутніх захворюваннях або ж інших інфекціях є ще більш небезпечним та непередбачуваним.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На Закарпатті у п'ятьох дітей виявили поліомієліт На Закарпатті у п'ятьох дітей виявили поліомієліт
Вірус поліомієліту виявили у п'ятьох дітей на Закарпатті, одну дитину паралізувало. Захистити їх від цього могла б вакцинація. Але усі діти не мали планових щеплень від поліовірусу.
Як запобігти захворюванням ШКТ у дітей та підлітків (фото) Як запобігти захворюванням ШКТ у дітей та підлітків (фото)
При виникненні різноманітної патології шлунково-кишкового тракту часто страждає весь організм, тож як запобігти хворобам ШКТ — у статті.
Loading...
Load next