У Львові розгорнули «Прапор єдності»

У Львові розгорнули «Прапор єдності»
20-метровий стяг та декілька десятків молоді, громадських активістів і просто небайдужих львів’ян: відчуття згуртованості та патріотизму на стадіоні парку культури створив «Прапор єдності».

20-метровий стяг та декілька десятків молоді, громадських активістів і просто небайдужих львів’ян: відчуття згуртованості та патріотизму на стадіоні парку культури створив «Прапор єдності». До Львова жовто-блакитний здолав неабияку мандрівку. Відправився з Полтави і встиг побувати вже у більше, ніж 10 містах країни.

Громадська активістка та співорганізаторка дійства Соломія Риботицька зазначила: "Дуже так цікаво, що ми знаємо активістів з інших міст. Ця акція єднає".

У кожному місті, куди прибуває цей символ державності люди ставлять свої підписи та закарбовують побажання країні.

Ірина Бжезінська учасниця дійства сказала: "Я прийшла сюди написати «Україна понад усе», тому що для мене дуже важливе питання державності й миру. Я хочу жити у вільній, незалежній європейській країні та пишатися тим, що я українка. Тут я пишу побажання цій країні, з якою я росту".

Розгорнувши стяг, усі присутні виконали державний гімн.

Народний депутат України від «Європейської солідарності» Олег Синютка зазначив: "Ми маємо сьогодні два символи – наш національний державний прапор і єдність людей. Коли стільки рук, які точно стоять за Україну, беруть в руки наш державний прапор, то перемога буде за нами".

"Долучилася до акції тому, що це наш прапор і наше свято. Під цим стягом наші прадіди йшли захищати наші землі, відвойовувати бранців", - додала учасниця дійства Ольга Ігнатенко.

Співорганізаторка Уляна Дідич пояснила: "Основний меседж в тому, що Україна єдина й об’єднується під своїм прапором, під вічними нашими цінностями".

Слідом за Львовом стяг вирушив до Тернополя. У День незалежності його пронесуть Хрещатиком під час урочистого маршу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Знесення садиби Барбана: розпочато кримінальне провадження (відео) Знесення садиби Барбана: розпочато кримінальне провадження (відео)
За фактом самоправства поліція відкрила кримінальне провадження проти забудовника та склала адмінпротоколи на активістів.
В Україні створять 3 нові національні природні парки В Україні створять 3 нові національні природні парки
Відповідний указ підписав Президент України Володимир Зеленський.
Що львів'ян очікує в листопаді?
Дороге опалення, нові стандарти безпеки дорожнього руху та другий тур місцевих виборів – серед основних новацій останнього місяця осені.ТАРИФИ НА ГАЗ6 грн 33 копійки – такою у листопаді буде ціна за
Loading...
Load next