Зеленський подякував Бундестагу за виділення Україні €7,6 мільярда

Зеленський подякував Бундестагу за виділення Україні €7,6 мільярда

Президент Володимир Зеленський подякував Бундестагу за ухвалення в бюджеті на 2024 рік допомоги для України в розмірі 7,6 млрд євро.

Про це він написав у соцмережі X.

Вітаю ухвалення Бундестагом Німеччини військової допомоги Україні у розмірі 7,6 млрд євро в бюджеті на 2024 рік. Ціную, що всі наші домовленості з канцлером ФРН Олафом Шольцом виконуються, - зазначив Президент.

Також Зеленський висловив окрему подяку Бундесрату і всім 16 землям за важливу політичну резолюцію на підтримку України напередодні других роковин початку повномасштабного вторгнення РФ.

Високо цінуємо багаторівневу й послідовну підтримку наших німецьких друзів, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, У Києві насмерть збили 15-річну дівчину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн
На Полтавщині Служба безпеки України викрила чиновників, які розкрадали газу держпідприємства "Укргазвидобування". Внаслідок злочинних дій посадовців держава зазнала збитків на понад 4 мільйони гривень.
Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne" Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne"
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала два телеканали "НАШ" і "Newsone" внаслідок розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі й ненависті.
СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти
Служба безпеки України виявила незаконне угрупування, яке займалося легалізацією та незаконним переведенням коштів, у тому числі через купівлю криптовалют.
Loading...
Load next