У Полтаві чоловік з ножем напав на продавчиню, проштрикнув лосося та утік

У Полтаві чоловік з ножем напав на продавчиню, проштрикнув лосося та утік

21 лютого у Київському районі Полтави мешканець Полтавського району здійснив розбійний напад на продавчиню одного з рибних магазинів. Нині фігурантові повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави.

Повідомляється, що суд узяв під варту 37-річного полтавця, підозрюваного у розбійному нападі на продавчиню, повідомляє пресслужба поліції Полтавської області.

Під час проведення на місці події слідчих дій та оперативних заходів поліція встановила, що зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у 43-річної жінки гроші. Коли продавчиня почала кликати на допомогу, нападник вихопив товар та втік з магазину.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №1 Станіслав Коротаєв повідомив, що під час реалізації оперативно-розшукових заходів ми встановили причетність до кримінального правопорушення жителя Полтавського району. Йому вже вручили підозру у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану та обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України.

Санкція передбачає покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, Українці на ТОТ зможуть оформити тимчасове посвідчення громадянина України за заявою членів сімʼї

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Полтавській області чоловіка в 14-й раз піймали у нетверезому стані за кермом У Полтавській області чоловіка в 14-й раз піймали у нетверезому стані за кермом
За останні 4 роки порушника вже оштрафували на 551 000 гривень та декілька разів позбавляли водійського посвідчення.
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Loading...
Load next