12 школярів і педагога госпіталізували з ознаками отруєння на Закарпатті

12 школярів і педагога госпіталізували з ознаками отруєння на Закарпатті

У Рахові на Закарпатті з ознаками отруєння госпіталізували 12 учнів одного з навчальних закладів міста. Також за медичною допомогою звернувся і педагог.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Як зазначається, 29 лютого під час візиту до однієї зі шкіл міста Рахів ювенальний поліцейський дізнався, що одночасно у декількох учнів навчального закладу погіршилося самопочуття, підозра на отруєння. 

Правоохоронець зареєстрував дану подію та разом із колегами з Рахівського районного відділу поліції розпочали перевірку. У місцевій лікарні підтвердили госпіталізацію 12 школярів віком від 6 до 14 років. Також стало відомо, що за медичною допомогою звернувся і педагог даного навчального закладу. Усім надається необхідна медична допомога. Їх стан стабільний, неважкий, - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, встановлюють джерело інфекції та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Нагадаємо, Українську авіацію модернізували для французьких авіабомб

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото) ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)
Причини аварії поки що невідомі.
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Loading...
Load next