На Львівщині виділили перші кошти на ремонт дороги Стрілки – Мшанець

На Львівщині виділили перші кошти на ремонт дороги Стрілки – Мшанець
Старосамбірська районна рада на реконструкцію дала 100 тисяч гривень.

Старосамбірська районна рада на реконструкцію дала 100 тисяч гривень. Фінанси виділили 21 липня, у вівторок, під час засідання постійної комісії з питань бюджетної політики, інвестиційного планування та раціонального використання бюджетних коштів установи.

Ці кошти дозволять розпочати процедуру закупівлі з капітального ремонту цього автомобільного шляху протяжністю майже 13 кілометрів. Так підкреслив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Так підкреслив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко: "Ці кошти дадуть можливість розпочати процедуру закупівлі з капітального ремонту автомобільної дороги Стрілки – Мшанець протяжністю 12, 9 км".

Також в обласній адміністрації обіцяють, що впродовж двох тижнів департамент дорожнього господарства продовжить поточний ремонт 4-кілометрового відрізка.

Додамо, мешканці Старосамбірщини неодноразово перекривали трасу, з вимогою відремонтувати їм дорогу, а четверо учасників акції протесту - місцевий священник Роман Гром та три парафіянки оголосили ще й безстрокове голодування.

Місцеві вдалися навіть до знімання музичних кліпів на славнозвісному шляху.

До речі, ремонт 13 кілометрів дороги Стрілки – Мшанець може коштувати орієнтовно 300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Антоновича знесли незаконний паркан. Місцеві підприємці встановили його самовільно і відмовлялися добровільно забрати загородження.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Представники БФ «Із янголом на плечі» представили виставку арт-терапевтичного живопису від дітей, яка зараз борються із онкологічними захворюваннями Представники БФ «Із янголом на плечі» представили виставку арт-терапевтичного живопису від дітей, яка зараз борються із онкологічними захворюваннями
У Львівському палаці мистецтв представили виставку арт-терапевтичного живопису від дітей, які зараз борються із онкозахворюваннями
У Львові ліжка для хворих на коронавірус заповнені на 69% У Львові ліжка для хворих на коронавірус заповнені на 69%
У мерії просять містян дотримуватись карантину. Кількість хворих з важким перебігом хвороби не зменшується.
«Продавали» генератори та дизпаливо: поліцейські викрити шахраїв, які обдурили людей на 50 млн грн «Продавали» генератори та дизпаливо: поліцейські викрити шахраїв, які обдурили людей на 50 млн грн
Поліцейські провели спецоперацію, аби викрити шахраїв, які обдурили людей на 50 млн грн.
Loading...
Load next