У Туреччині новий прототип «Байрактара» здійснив перший політ

У Туреччині новий прототип «Байрактара» здійснив перший політ

У Туреччині здійснив перший політ безпілотник Bayraktar TB3 PT-2, який будуть використовувати для запуску з кораблів з короткою злітною смугою.

Про це повідомляє технічний директор компанії Baykar Сельчука Байрактара.

Золотий вік турецької авіації. Перший політ Bayraktar TB3 PT-2. Перше льотне випробування другого прототипу, - йдеться у повідомленні.

Політ було здійснено зі злітної смуги аеродрому. Але загалом БПЛА Bayraktar TB3 стане першим бойовим безпілотним літальним апаратом у світі зі здатністю злітати та приземлятися з кораблів із короткою злітною смугою, таких як TCG Anadolu, та з конструкцією крила, здатного до складання.

Нагадаємо, Російська нафта нарешті відчуває тиск санкцій - Bloomberg

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео) "Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео)
В Україні усунуто всі перешкоди для виробництва турецьких ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar TB2.
Україна планує закупити ще близько 20 безпілотників Bayraktar Україна планує закупити ще близько 20 безпілотників Bayraktar
Зокрема, Україна й Туреччина укладатиме нові угоди, наприклад, про спільне виробництво ракет-носіїв, таких як українська «Зеніт-2».
Loading...
Load next