Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну у вантажівці

Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну у вантажівці

Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну, знайденого у вантажівці з турецькою реєстрацією, що прямувала з Ірану до Західної Європи.

Про це повідомляє AP.

Вантажівка була конфіскована в пункті пропуску "Капітан Андрєєво" на турецькому кордоні.

Героїн у 618 пакунках був захований всередині офіційно задекларованих 156 спальних матраців, що перевозилися у вантажівці.

Посадовці оцінили партію наркотиків у 8,5 мільйонів євро.

За даними правоохоронців, наркотики, ймовірно, походили з Ірану і призначалися для розповсюдження в деяких з 27 країн Європейського Союзу.

 Турецький водій вантажівки був затриманий, йому загрожує до 20 років ув'язнення, якщо його визнають винним у контрабанді наркотиків.

Нагадаємо, Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Loading...
Load next