У Волинській області вилучили партію контрабандних сигарет на майже 1,8 млн грн

У Волинській області вилучили партію контрабандних сигарет на майже 1,8 млн грн

Мешканці Волинської області організували переміщення тютюнових виробів у промислових масштабах через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Як інформує БЕБ, у транспортних засобах вони обладнали спеціальні схованки у стінках кузова, шляхом зміни конструктивних порожнин, в які поміщали сигарети.

Під час проведення обшуку співробітники Територіального управління БЕБ у Волинській області виявили та вилучили понад 22 тис. пачок тютюнових виробів, орієнтовною вартістю понад 1,76 млн грн, 4 транспортні засоби, документи, чорнові записи та готівку: 36 750 доларів США, 9000 євро, 1000 злотих.

Наразі досудове розслідування за ч.1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України (контрабанда підакцизних товарів) триває. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Нагадаємо, Палата представників США підтримала законопроєкт допомоги Ізраїлю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next