Замаскували як торф'яний субстрат: з Білорусі в Україну намагалися перевезти значну кількість сигарет (відео)

Замаскували як торф'яний субстрат: з Білорусі в Україну намагалися перевезти значну кількість сигарет (відео)
Українські прикордонники виявили контрабанду.

Українським прикордонникам у межах спецоперації вдалося затримати фуру з контрабандними сигаретами. Не дивлячись на накладені санкції, їх везли з Білорусі. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що Держприкордонслужба повідомила про затримання 25 листопада. Об'ємну тютюнову продукцію під час ввезення вирішили замаскувати під торф'яний субстрат.

За словами прикордонників, вантажівка із забороненим товаром, була затримана на пункті пропуску автомобільного сполучення "Виступовичі". У вантажівці налічувалося понад 140 тисяч пачок сигарет з акцизними марками Білорусі.

Перед цим, інформацію про можливе постачання в Україну тютюнових виробів надали оперативники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців.

Зауважимо, що спецоперацію "Полісся" із затриманням фури від Держприкордонслужби було проведено для того, щоб Україна зміцнювала кордон з Білоруссю. Також одним із важливих чинників було недопущення міграційної кризи. 

 

Нагадаємо, раніше львівські митники вилучили понад 76 тисяч цигарок, які водій нелегально хотів перевести.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі
Дві великі групи іммігрантів потрапили до Польщі з території Білорусі.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next