Світові ціни на нафту еталонних марок продовжують знижуватися

Світові ціни на нафту еталонних марок продовжують знижуватися
Все через зростання кількості хворих на коронавірус у світі та інформацію про збільшення запасів палива в США.

Все через зростання кількості хворих на коронавірус у світі та інформацію про збільшення запасів палива в США.

Так, серпневі ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures впали на $0,45 - до $39,86 за барель. Вартість ф'ючерса на WTI на серпень на електронній сесії на Нью-Йоркській товарній біржі знизилася на $0,38 (1,00%) - до $37,63 за барель.

Якщо пандемія спровокує другу хвилю обмежувальних заходів, то нафтосховища не зможуть вмістити невикористану нафту і бензин. Про це повідомили аналітики компанії Rystad Energy.

До речі, у доповіді МВФ повідомляється: «Криві нафтових ф'ючерсів показують, що ціни, як очікується, виростуть згодом до $46, що все ще приблизно на 25% нижче від середнього показника 2019 року».

чі, у доповіді МВФ повідомляється: «Криві нафтових ф'ючерсів показують, що ціни, як очікується, виростуть згодом до $46, що все ще приблизно на 25% нижче від середнього показника 2019 року»

Світовий ринок нафти 9 березня пережив "чорний понеділок", коли відбулося найбільш різке падіння цін з 1991 року з початком війни у Перській затоці. Також цього сталося ще кілька обвалів цін - на тлі ситуації з обмеженнями через пандемію у найбільших економіках світу, що залишило ринок перевантаженим різким зниженням попиту і надмірним надлишком нафти.

Нагадаємо, що 28-річний водій вантажівки намагався незаконно ввезти в Україну техніку. У пункті пропуску «Краківець – Корчова» він подав документи на алюмінієвий вантаж, а також декларацію, де вказав, що перевозить мобільні телефони та планшети.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next