"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича

"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.

Однак, за неправдиве повідомлення про замінування львівського вокзалу поліція вже затримала 31-річного "мінувальника" з Дрогобича.

" О 23:45 на номер поліції надійшло анонімне повідомлення: "На площі Двірцевій закладено вибухівку, до вибуху залишилось 37 хвилин". З приміщення вокзалу евакуювали 300 пасажирів та 30 осіб персоналу " - про це, сьогодні повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Поліція Львівської області повідомили також про те, що на місці події правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію, а також проводилась евакуація, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено. Однак, руху поїздів не зупиняли.

" На місці події працювали: слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також екіпажі Управління патрульної поліції Львівської області ", - зазначається у повідомленні.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 - Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання щодо повідомлення псевдомнувальнику про підозру в скоєнні злочину та обрання для нього міри запобіжного заходу.

Читайте також
Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео) Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.
Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту
Чоловік перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, зателефонував до поліції й повідомив про неправдиве замінування.
Loading...
Load next