30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів

30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів
Про це під час засідання депутатської комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

У квітні 30 громад області отримають поліцейських офіцерів, передає Кулемет.

За словами очільника поліції, старт роботи поліцейських громад та встановлення на території області системи відеоспостереження полегшить роботу правоохоронців.

Така співпраця є дуже корисною і допоможе громадам, а також працівникам Національної поліції. Вони зможуть якісно подбати про безпеку мешканців, оперативно відстежувати порушників порядку на територіях та реагувати на надзвичайні події”- повідомив голова депутатської комісії Назарій Сумало.

Також депутати запропонували винести на розгляд сесії Львівської облради звітну інформацію про результати роботи поліції минулого року.

Нагадаємо, що 16 лютого в області представили нового керівника поліції Львівщини - Олександра Шляховського. 

 

 

Читайте також
У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком
Водія «залізного коня» забрали до реанімації, його пасажир – у травматології
Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.
Loading...
Load next