У Львові відкрили перший кабінет промоції здоров’я

У Львові відкрили перший кабінет промоції здоров’я
У Львові відкрили перший кабінет промоції здоров’я, який запрацював на базі Другого медоб’єднання Львова на вулиці Стецька 3. Він дозволяє пацієнтам підвищити контроль над здоров’ям

Профілактувати, не допустити та вчасно виявити захворювання. З такою метою у Львові відкрили перший кабінет промоції здоров’я, який запрацював на базі Другого медичного об’єднання Львова на вулиці Стецька 3.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано
У Новояворівську на Львівщині 10 дітей звернулося до медиків зі скаргами на погане самопочуття.
"Він "косить" під хворого": підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки у Львові визнали неосудним (фото) "Він "косить" під хворого": підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки у Львові визнали неосудним (фото)
Спершу хлопця відправили у СІЗО, проте згодом провели судово-медичну експертизу у Львівській психіатричній лікарні та виявили в нього психічну хворобу і хлопцю змінили запобіжний захід, відправивши на лікування. Однак, батьки загиблої Дар'ї Косенок переконані, що хлопець обманює, оскільки раніше не помічали у нього жодних психологічних проблем та наполягають на проведенні незалежної експертизи.
У Львові відкрився центр «Монодоктор», де можна отримати широкий спектр медичних послуг (відео) У Львові відкрився центр «Монодоктор», де можна отримати широкий спектр медичних послуг (відео)
У Львові офіційно відкрився новітній центр «Монодоктор». Його унікальність в тому, що в своїх стінах він об’єднав кілька медичних закладів для надання ширшого спектру послуг.
Loading...
Load next