Гомофобний скандал: львівська викладачка вважає, що геїв та лесбіянок треба лікувати

Гомофобний скандал: львівська викладачка вважає, що геїв та лесбіянок треба лікувати
39-річна викладачка Національного університету "Львівська політехніка" потрапила в гомофобний скандал через свої неоднозначні висловлювання щодо ЛГБТ спільноти.

Декілька українських ЗМІ, 1 квітня, оприлюднили аудіозапис онлайн-пари з викладачкою, де вона заявляє, що гомосексуали – це психічнохворі люди, яких треба лікувати. Першими про гомофобний скандал повідомили в агенції РБК-Україна.

Кандидат наук Ольга Валеріївна Мер'є переконує студентів роками в тому, що гендер - це вигадка, а представники ЛГБТ-спільноти - хворі люди, яких треба лікувати, і вони не мають права скаржитися на домагання, бо самі в цьому винні.

Ольга Мер'є 

" От яку лекцію вчора, 29.03.2021, проводила викладачка типографіки Мер'є Ольга Валеріївна в Національному Університеті "Львівська Політехніка". Розповідала про те що гендер - це видумка, харасмент - це лише для геїв та лесбійок і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати. І це вона транслює студентам вже роками. Буду дуже радий, якщо поширите цю новину, можливо хоч так вона відчує хоча б якісь наслідки своїх дій ", - розповіли студенти у яких веде пари 39-річна викладачка.

Суть гомофобного скандалу полягає в тому, що одна зі студенток "Львівської політехніки" вирішила зробити дослідження і написати наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру, та винести проблеми харасменту в тому числі щодо представників ЛГБТ. Це обурило викладачку й та  заявила, що виступатиме проти теми, яку обрала студентка. Зокрема, вона запитала дівчину щодо її сексуальної орієнтації, бо її дивує вибір такої теми для захисту.

Зазначимо, що Ольга Мер’є, викладає на кафедрі дизайну і основ архітектури Інституту архітектури в НУ "Львівська політехніка". Жінка є кандидатом архітектури та викладає такі дисципліни як рисунок, живопис, скульптура, архітектурна композиція.

Наразі у Політехніці скандал не коментують й зазначають, що намагались додвонитись до викладачки, однак та не бере трубки.

Читайте також
Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео) Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео)
Найбільшу кількість заяв у Львівські університети вступники подають на комп’ютерні науки та англійську філологію.
Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео) Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео)
У своїх відео хлопець розповів, що він вважає війну на Сході безглуздою.
Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео) Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео)
Вісім ігор у цьому сезоні Вищої ліги, і один виграш. «Львівська Політехніка» щороку має одну і ту ж історію. Більше надій у клубу на Студентську та Молодіжну ліги.
Loading...
Load next