Зеленська у США обговорила реалізацію проєктів для людей з інвалідністю

Зеленська у США обговорила реалізацію проєктів для людей з інвалідністю

Дружина Президента Олена Зеленська у США обговорила впровадження проєктів з підтриманого проживання з активістами SEEC, організації, яка допомагає людям з інвалідністю самостійно жити в суспільстві.

Про це перша леді повідомила у соцмережі.

Сьогодні у США – це зустріч з активістами SEEC, організації, яка допомагає людям з інвалідністю самостійно та повноцінно жити в суспільстві – мешкати в окремому житлі, вчитися, працювати, розважатися, – розповіла перша леді.

Під час круглого столу виконавча директорка SEEC Карен Лі та секретарка з питань інвалідності штату Меріленд Керол Бітті розповіли, як працює мережа помічників, які допомагають людям з інвалідністю впоратися з повсякденними викликами.

Україна лише запроваджує проєкти з підтриманого проживання – коли людина з інвалідністю вчиться мешкати окремо. Тож для нас особливо цінні поради в цьому напрямі. Розповіла про наш український досвід і прагнення створити найкраще середовище для людей будь-якого фізичного стану та віку. Наше суспільство вийде з нав’язаної Росією війни більш загартованим, але й більш людяним – бо робимо все для цього, – відзначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Литва надала Україні нову партію військової допомоги

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next