Витік інформації: Перший заступник директора НАБУ Углава заявтв, що пройшов поліграф

Витік інформації: Перший заступник директора НАБУ Углава заявтв, що пройшов поліграф

Перший заступник директора Національного антикорупційного бюро Гізо Углава пройшов детектор брехні і запевняє, що до зливів інформації про хід слідства у кримінальних справах НАБУ не причетний.

Про це він повідомив у соцмережі.

Ініціював та пройшов поліграф. Готовність до його проходження я декларував перед службовими особами НАБУ, міжнародними партнерами та суспільством, як тільки відомості про наявність кримінального провадження щодо «зливів інформації» стали відомі публічно. Висновок. До зливів не причетний, - йдеться у його дописі.

Углава заявив, що обіймає посаду першого заступника директора НАБУ з 2015 року і весь час наполегливо працював для розбудови сучасного і незалежного правоохоронного органу та успішної антикорупційної діяльності.

Саме через принципову позицію та безапеляційне прагнення боротись з корупцією була розгорнута потужна дискредитаційна кампанія на основі безпідставних звинувачень та наклепу, - вважає він.

Углава зазначив, що відсторонився від виконання обов’язків самостійно одразу після того, як з’явилися закиди про його причетність до зливу, а також сприяв проведенню розслідування, у звʼязку з чим надав необхідні покази.

Поліграф для підтвердження правдивості моїх показів та моєї позиції проходив також з власної ініціативи, оскільки задекларована мною вимога щодо його необхідності не була почута та врахована. Необґрунтована медійна атака щодо мене продовжується і зараз. Зважаючи на це, можу зробити лише один висновок - всі ці дії мають на меті знищити мою репутацію, - заявив Углава.

Він також оприлюднив висновок дослідження.

Нагадаємо, В «Охматдиті» відновлюють надання критично важливих медпослуг

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
НАБУ планує оголосити Януковича у розшук Інтерполу НАБУ планує оголосити Януковича у розшук Інтерполу
Янукович використав свої президентські повноваження намагаючись припинити масові акції протесту на Майдані, які ставили під загрозу його перебування у президентському кріслі. Внаслідок цього загинуло 62 протестувальники.
Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро
У брата глави Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка та його спільника, НАБУ і САП виявили величезні обсяги готівки. Зокрема, понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень та навіть 100 шекелів.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Loading...
Load next