Меланія Трамп звернулася до американців після замаху на чоловіка

Меланія Трамп звернулася до американців після замаху на чоловіка

Дружина екс-президента США Дональда Трампа Меланія зробила заяву після замаху на свого чоловіка під час передвиборчого мітингу в штаті Пенсільванія.

Про це вона написала у соцмережі.

Меланія Трамп заявила, що зараз думає про своїх співвітчизників-американців та вважає їх "унікальним союзом".

Америко, тканина нашої тендітної нації пошматована, але наша мужність та здоровий глузд повинні піднятися і знову об'єднати нас в одне ціле. Коли я побачила, як жорстока куля влучила в мого чоловіка Дональда, я зрозуміла, що моє життя та життя Беррона перебувають на межі руйнівних змін, — написала вона.

Меланія Трамп подякувала агентам спецслужб та правоохоронцям, які захищали 45-го президента США, а також висловила співчуття родинам постраждалих під час стрілянини людей. Вона наголосила, що не можна забувати про любов, співчуття, доброту та емпатію через різні політичні погляди, а також закликала до негайного возз'єднання.

Нагадаємо, Ердоган намагався вмовити Шольца скасувати заборону на продаж винищувачів Eurofighter

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Закриття кордону з Україною: у Білорусі пояснили рішення Лукашенка Закриття кордону з Україною: у Білорусі пояснили рішення Лукашенка
Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про закриття кордону з Україною. Білоруське МЗС прокоментувало цю заяву.
"Україна стане членом НАТО, і це не простір для компромісів" - Кулеба (відео) "Україна стане членом НАТО, і це не простір для компромісів" - Кулеба (відео)
Під час переговорів Володимира Зеленського з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом Україна отримала підтвердження, що стане членом Альянсу, і це питання не є простором для компромісів з будь-якою третьою стороною.
Loading...
Load next